Rekisterinpitäjä

Oulun yliopisto
PL 8000
90014 OULUN YLIOPISTO

Yhteyshenkilöt

  • Uutiskirjerekisterin vastuuhenkilöt: Oulun yliopiston tietosuojavastaava
  • Uutiskirjeiden yhteyshenkilöt:
    BCDC Energian tutkimusjohtaja, toimituskunnan päätoimittaja, prof. Rauli Svento
    BCDC Energian uutiskirjeen toimittaja, suunnittelija Kaisa Ikonen

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)oulu.fi

Oulun yliopiston tietosuojavastaava: dpo(at)oulu.fi

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietojasi hyödynnetään BCDC Energian uutiskirjeiden vastaanottajalistojen hallinnoinnissa ja uutiskirjeiden lähetyksessä.

Käsittelyn oikeusperuste

Henkilötietojesi keräämisen ja muun käsittelyn oikeusperuste on Oulun yliopiston oikeutettu etu. Tämä tarkoittaa, että olet joko itse tilannut uutiskirjeen tai uutiskirje on postitettu sinulle asemasi perusteella työskennellessäsi organisaatiossa, joka on osa BCDC Energia -tutkimushanketta tai kytkeytyy tiiviisti sen toimintaan.

Käsiteltävät henkilötiedot

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

  • Uutiskirjeen vastaanottajan nimi, sähköpostiosoite ja organisaatio

Käsiteltävät henkilötiedot muodostuvat uutiskirjeiden vastaanottajien sähköpostiosoitteista.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään palvelussa toistaiseksi tai niin kauan kuin uutiskirjeiden vastaanottaminen perutaan tai henkilötietojen poistamista pyydetään. Tietoja säilytetään BCDC Energia -tutkimushankkeen toiminnan päättymiseen vuoteen 2021 asti.

Oikeutesi henkilötietoihisi liittyen

Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsyä itseäsi koskeviin henkilötietoihisi ja oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista. Voit lisäksi pyytää henkilötietojesi poistamista tai käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä. Huomiothan, että edellä mainitut oikeudet eivät välttämättä päde joka tilanteessa, vaan rekisterinpitäjällä voi olla oikeus kieltäytyä pyynnöstäsi tietosuoja-asetuksen perusteella.

Edellä mainittuja oikeuksiasi käyttääksesi ja lisätietoja saadaksesi otathan yhteyttä Oulun yliopiston kirjaamoon sähköpostiin: kirjaamo(a)oulu.fi.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä henkilötietojesi käsittelyä koskeva valitus. Voit tehdä valituksen valvontaviranomaisena toimivalle Tietosuojavaltuutetulle. Tietosuojavaltuutetun toimiston puhelinneuvontanumeron ja aukioloajat löydät Tietosuojavaltuutetun toimiston verkkosivuilta.

Ketkä käsittelevät henkilötietojasi

BCDC Energia -tutkimushanke käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp-sähköpostipalvelua, jolloin rekisterin tietoja siirtyy Euroopan unionin ulkopuolelle. Lisätietoja Mailchimp-palvelun tietoturvasta. (https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.243493765.1263383187.1520581168-1850759515.1500010225)

Muuten henkilötietojasi käsittelevät vain ne BCDC Energiassa tai BCDC Energian alaisena toimivat henkilöt, joiden työtehtävät sitä edellyttävät. Henkilötietojesi käsittely edellyttää tunnistautumista.

Henkilötietoja ei muulla tavoin luovuteta kolmansille osapuolille eikä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.